Info vzw

Geschiedenis

Roeselare kon in 2006 enkele evenementen noteren van een paar vrienden in samenspraak met de spellenwinkel Black Border. Spellenavonden werden maandelijks georganiseerd en de eerste Spaghettiquiz en Challenge kwamen zo op de agenda. Na enkele jaren van stijgend succes werd op 2 september 2008 de oprichting van de Vereniging Zonder Winstoogmerk (VZW) Spellenclub Roeselare een feit.

Doel

De Spellenclub Roeselare zet zich in om spellen en spelen -in de ruimste zin van beide woorden- bekend te maken bij iedereen. Gezellig samen zijn in het Roeselaarse en genieten van een spel met vrienden of familie staat centraal. Alle leeftijdscategorieen zijn welkom. De spellenclub heeft al aankopen gemaakt die lopen van gezelschapsspellen tot decorstukken voor miniature gaming. Alle gemaakte opbrengsten worden geinvesteerd in het uitbreiden van het gamma zodat er nog meer kan aangeboden worden.

Vrijwilligers

De VZW heeft veel aan de talrijke vrijwilligers te danken! Personen die zich inzetten om in hun vrije tijd uitleg te geven op spellenavonden, drank of eten te serveren tijdens de evenementen, quizzen op te stellen en te presenteren, materiaal ter beschikking te stellen, helpen klaar te zetten of op te ruimen, mensen te ronselen voor onze activiteiten, de site up te daten, overschrijvingen te regelen, enz… Daarom: Onze oprechte dank aan alle vrijwilligers!

Advertenties