Info VZW

image3

GESCHIEDENIS

2006 – 2008

Een groep spelers en creatievelingen uit de omgeving Roeselare leerde elkaar kennen via Spellenspeciaalzaak Black Border. In 2006 werd er in de winkel voor het eerst een evenement georganiseerd waar bezoekers nieuwe bordspellen konden leren kennen. De eerste spellenavond was een feit en al snel verschenen de eerste versies van de “Spaghettiquiz” of het miniatuurtoernooi “Challenge” op de agenda.

Na enkele jaren van stijgend succes werd op 2 september 2008 de Vereniging Zonder Winstoogmerk (VZW) Spellenclub Roeselare opgericht; om deze activiteiten verder te ondersteunen.

DOEL

De Spellenclub Roeselare zet zich in om spellen en spelen -in de ruimste zin van beide woorden- bekend te maken bij iedereen. Gezellig samen zijn in het Roeselaarse en genieten van een spel met vrienden of familie staat centraal. Alle leeftijdscategorieen zijn welkom. De spellenclub heeft al aankopen gemaakt die lopen van gezelschapsspellen tot decorstukken voor miniature gaming. Alle gemaakte opbrengsten worden geinvesteerd in het uitbreiden van het gamma zodat er nog meer kan aangeboden worden.

Foto2

VRIJWILLIGERS

VZW Spellenclub Roeselare heeft veel te danken aan onze talrijke vrijwilligers! Enthousiaste mensen die zich inzetten in hun vrije tijd en helpen met: spellen uitleggen, evenementen organiseren, spelmateriaal aankopen, de bar bemannen, spelruimtes klaar zetten en opruimen, informatie verspreiden via de website of Facebook, de boekhouding in orde brengen, netwerken etc. Vandaar een oprechte bedanking aan onze vrijwilligers!

Heb je zelf interesse om je te engageren in onze club? Geef ons gerust een seintje!

FINANCIËLE INFO

Rekeningnummer: BE23 3850 5638 8991
Ondernemingsnummer: BE0899934920

Advertentie
%d bloggers liken dit: