Familiespellendag

Familiespellendag

(zondag 15 april 2018)FSD 2018

Een dag vol spel- en speelplezier voor jong en oud, party- of veelspelers, alleen of in groep met spellenuitleggers, volksspellen, spellentombola, springkastelen, grime, tweedehandshoekje…

Een woordje uitleg?

Waar? Op de Trax-site in de Beversesteenweg 67 te Roeselare

Wanneer? zondag 15 april 2018 (laatste zondag van de paasvakantie)

Openingstijden? Van 13u tot 19u.

Inkom? Gratis.

Spellenuitleggers: Een vijftal vrijwilligers leggen gans de namiddag spellen uit van een ruim aanbod spellen. Twee spellenleveranciers zijn ook van de partij om ons daarbij te helpen met spellen uit hun gamma.

Volksspellen: Een assortiment bekende, minder bekende, maar ook onbekende of nieuwe volksspellen worden ter beschikking gesteld. Een viertal vrijwilligers kunnen bij deze dertig spellen een woordje uitleg verschaffen.

Spellentombola: Dank zij de sponsors kunnen we voor het zoveelste jaar op rij een spellenprijzenpot voorschotelen van ongeveer duizend euro.

Springkastelen: Een hindernissenparcours voor de jongeren en een springkasteel voor de kleintjes.

Grime: Wie dit wenst, kan naar huis gaan met een gezicht als prinses, beer, piraat, bloem,…

Tweedehandshoekje: Wij verkopen uw spellen. U levert bij het binnenkomen de spellen aan ons en vult daarbij een formulier in. Deze spellen worden in het tweedehandshoekje uitgestald en krijgen misschien een nieuwe eigenaar. Als u het evenement verlaat, kan u informeren wat u verkocht heeft. Wij vragen hiervoor slechts een kleine vergoeding.

Parkeerplaats auto: Er zijn werken aan de gang op de Trax-site. Een aantal plaatsen zijn ter beschikking dichtbij, maar niet iedereen zal hier kunnen staan. De ondergrondse stationsparking kan gebruikt worden voor slechts 1 euro per 4 uur.

Klik op de link voor sfeerbeelden van de voorbije edities.

Advertenties