2018

Juli 2018

Port Royal

In de Caribische Zee zoeken de spelers naar handelsvloten, succesvolle expedities of scheepslui om hun macht te vergroten. Wie het het eerst 12 invloedspunten behaalt, wint het spel.

(2–5 spelers, 20-50 minuten, leeftijd 8+, 999 Games)

Port Royal 1
Zombicide

Als overlevers dienen jullie een massale hoeveelheid zombies te vernietigen. Zoek wapens en gebruik je unieke karaktereigenschap om de uitweg te vinden.

(1-6 spelers, 45-180 minuten, leeftijd 13+, Asmodee)

Zombicide 1

 

Juni 2018

Rozenoorlog

De adellijke families van York en Lancaster strijden voor de macht in Engeland. Burchten of steden aankopen, machtige personen omkopen en veldslagen voeren, vormen de troeven om invloed te verkrijgen. Een samenwerkingsspel waarbij toch maar één winnaar kan zijn.

(2–4 spelers, 90-120 minuten, leeftijd 13+, 999 Games)

Rozenoorlog 1
Battle Sheep

Iedereen start met een kudde schapen op elkaar gestapeld. Stelselmatig de kudde verdelen in kleinere groepjes maakt dat jij misschien uiteindelijk de grootste oppervlakte van het grasveld inneemt?

(2-4 spelers, 15 minuten, leeftijd 7+, Blue Orange)

Battle Sheep 1

 

Mei 2018

Mysterium

Op het spooklandgoed is een moord gebeurd. De spelers proberen via de hulp van een geest het mysterie te ontrafelen. Deze geest kan niet spreken en stuurt visioenen op de spelers af.

(2–7 spelers, 42 minuten, leeftijd 10+, Libellud)

Mysterium 1
Munchkin

Daal af in de kerkers. Dood alles dat je tegenkomt. Verraad je vrienden en steel hun spullen. Grijp de schatten en vlucht. Maak monsters af en verzamel magische voorwerpen om dit tot een goed einde te brengen.

(3-6 spelers, 60 minuten, leeftijd 10+, Steve Jackson Games)

Munchkin 1

 

April 2018

Magic Maze

De wapenuitrusting van de vier helden is gestolen. Begeleid met z’n allen de helden om in het winkelcentrum nieuwe wapenuitrusting te stelen en daarna zo snel mogelijk de uitgang te vinden. Slechts op beperkte tijdstippen kan je met elkaar praten!

(1–8 spelers, 15-20 minuten, leeftijd 8+, Sit Down!)

Magic Maze 1
Glen More

In Schotland wordt er tussen verschillende clans gestreden om landschappen, dorpen en burchten. Vergroot je mogelijkheden door whisky te brouwen, runderen te verkopen, bossen te kappen of graan te telen.

(2-5 spelers, 60 minuten, leeftijd 10+, Ravensburger)

Glen More 1

 

Maart 2018

Kingdomino

Breid je koninkrijk uit met graanvelden, bossen, mijnen of zee. Als er kronen op staan, brengen deze uitbreidingen al snel een veelvoud op.

(2–4 spelers, 15-20 minuten, leeftijd 8+, White Goblin Games)

Kingdomino 1
Pixie Queen

De Feeënkoningin regeert als een tiran over haar ondergeschikte feeën. De wezens worden als een grote overlast beschouwd voor de menselijke inwoners, want in opdracht van hun koningin gaan ze stelen, pesten en martelen.

(2-5 spelers, 60-120 minuten, leeftijd 12+, Game Brewer)

Pixie Queen 1

 

Februari 2018

London

Het is jullie taak om Londen op te bouwen na de grote brand. Bouw stadswijken, zet gebouwen, genereer inkomsten en bestrijd armoede om de meeste invloed te krijgen in het Londen van na 1666.

(2–4 spelers, 90 minuten, leeftijd 14+, Osprey Games)

London 1
Ice Flow

Een race tegen elkaar om zo snel mogelijk met je expeditieleden van Amerika naar Siberië te geraken. Gebruik vis, touw en je zwemkunsten om van de ene ijsschots op de andere te geraken. Pas op van de ijsberen.

(2-4 spelers, 45 minuten, leeftijd 11+, Ludorum Games)

Ice Flow 1

 

Januari 2018

Orléans

Tijdens de middeleeuwen breid je jouw gevolg uit met boeren, wetenschappers, monniken, ridders,… om via handel, constructie, wetenschap de overmacht te krijgen.

(2–4 spelers, 90 minuten, leeftijd 12+, White Goblin Games)

Orléans 1
De Paleizen van Carrara

Schaf op een gunstig moment de goedkoper wordende grondstoffen zoals marmer aan. Bouw daarmee de gepaste gebouwen in jouw stadsdeel en houd tellingen wanneer het jou uitkomt.

(2-4 spelers, 60 minuten, leeftijd 10+, White Goblin Games)

De paleizen van Carrara 1

 

Advertenties