2015

Hier nog eens een overzicht van de voorgestelde gezelschapsspelen in 2015.

Oktober 2015

Mahé

Spring op de rug van andere schildpadden om mee te zwemmen. Maar let op: Rol je te hoog met de dobbelstenen, dan vliegt men terug naar het begin.

(2-7 spelers, leeftijd 7+, 20 minuten, Franjos Spieleverlag)

.

Mahé
Project Elite

Vervul je doelen en vecht tergelijkertijd tegen de aliens die overval te voorschijn komen, maar laat de aliens je schuilplaats niet bereiken of alles is verloren!(1-4 spelers, leeftijd 12+, 30 minuten, Artipia Games)..

Project Elite

Mei 2015

Yunnan

De spelers zien er op toe dat hun familie de machtigste wordt in de handel van thee over het gehele land. Hiervoor moeten ze netwerken aanleggen waardoor ze ook de verst gelegen provincies bereiken, die het meeste geld opleveren. Een uitgekiend economisch bordspel voor de ervaren speler.

(3-5 spelers, leeftijd 12+, 60-90 minuten, The Game Master)

yunnan

 

April 2015

Ginkgopolis

In Ginkgopolis zijn de spelers stedenbouwkundigen, die gebouwen in de stad bouwen en gebruiken om zoveel mogelijk succespunten te behalen.  Aan het einde van het spel is de speler die de meeste succespunten heeft behaald de winnaar van het spel.(1-5 spelers, leeftijd 10+, 45-60 minuten, Pearl Games)...

Ginkgopolis

Maart 2015

Istanbul

De bedoeling van dit spel is om zo vlug mogelijk 5 of meer robijnen in jouw bezit te hebben, dit kun je doen door je handelaar(s) op de juiste plaatsen achter te laten. Het spelmechanisme zit zeer tof in elkaar en er is een grote herspeelbaarheid.(2-5 spelers, leeftijd 10+, 60-75 minuten, White Goblin Games)

Instanbul
Istanbul

Februari 2015

Templars: The Secret Treasure

De orde van de Tempeliers is vernietigd door Filip de Schone. Echter in een kleine abdij hebben enkele tempeliers overleefd. Zij verzamelen schatten van de voormalige orde en verstoppen deze in de abdij. Templar is een spannend familiespel waarin de spelers hun schatten proberen te verstoppen.

(2-5 spelers, leeftijd 10+, 60-75 minuten, Queen Games)

templars
Templars: The Secret Treasure

Januari 2015

Glück Auf (Coal Baron)

Jij bent de eigenaar van een steenkoolmijn die contracten voor steenkool volbrengt. Geef kapitaal uit om steenkoolkarren te kopen en tunnels uit te breiden om naar de verschillende soorten steenkool te graven en lever bestellingen af om overwinningspunten te krijgen. De financiële middelen zijn beperkt alsook het aantal werkers die elk bedrijf heeft.

(2-4 spelers, leeftijd 10+, 60-75 minuten, Pegasus Spiele)

Baron
Glück Auf (Coal Baron)

 

 

Advertentie
%d bloggers liken dit: