2014

December 2014

Aquasphere
Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen, door middel van het goed programmeren van je robots via je ingenieur en je wetenschapper.
(2-4 spelers, leeftijd 12+, 100 minuten, Queen Games)

AquaSphere
AquaSphere

November 2014

Realm of Wonder
Probeer als eerste de opdracht van de koning uit te voeren en naar het koninklijk kasteel te gaan, of om de koning van de troon te stoten door drie monsters te verslaan of drie magische bollen te verzamelen. Speciaal aan dit spel is dat het een roterend spelbord heeft.
(2-6 spelers, leeftijd 10+, 60-90 minuten, Mindwarrior)

RealmofWonder
Realm of Wonder
Camel Up
In dit grappige gokspel proberen de spelers te raden welke kameel er als eerste over de finish zal gaan. Het is niet enkel geluk dat de klok slaat, wanneer men een goed gevoel voor timing heeft zal meer kans hebben op de overwinning.
(2-8 spelers, leeftijd 8+, 30-50 minuten, 999 Games)

Camel-Up
CamelUp

Oktober 2014

Panamax
In Panamax is iedere speler eigenaar van een rederij, die contracten aangaat om zoveel mogelijk goederen te vervoeren ten einde zo veel mogelijk geld te verdienen.
(2-4 spelers, leeftijd 12+, 90-120 minuten, Stronghold Games)

Panamax
Panamax
King Of New York
Ditmaal gaan de gigantische monsters helemaal los in New York! Ze proberen elkaar wederom uit te schakelen, maar ook beroemd te worden en punten te scoren.
(2-6 spelers, leeftijd 8+, 30-50 minuten, Iello)

King of New York
King of New York

Juni 2014

MageKnight
In dit uitgebreide spel, speel je kaarten uit om jouw held te laten bewegen, te vechten en om invloed uit te oefenen op de inwoners van de Mage Knight wereld. Hoe meer heroïsche daden je verricht, hoe meer goede kaarten voor je beschikbaar worden die je dan kunt toevoegen aan jouw deck of jouw speelveld. Op deze wijze kun je steeds grotere uitdagingen aan en uiteindelijk het doel van het scenario behalen.
(1-4 spelers, leeftijd 14+, 120minuten, Wizkidsgames)

mageknight
Mage Knight

Mei 2014

Glastonbury
In Glastonbury kruipen de spelers voor de gelegenheid in de huid van heksen of tovenaars. Geheel zoals het heksen en tovenaars past, zijn ze op zoek naar magische ingrediënten. Daarbij proberen ze zoveel mogelijk gelijke ingrediënten te verzamelen. Helaas is in de eigen toverketel alleen het bovenste ingrediënt zichtbaar. Je moet dus onthouden welke ingrediënten je al verzameld hebt. Bij de start van het spel worden een aantal kaarten open in het midden van de tafel gelegd, zij vormen het aanbod. Elke speler start met een pion in één van de hoeken en een ketel en scorekaart in dezelfde kleur.
(2-4 spelers, leeftijd 10+, 30-40minuten, Franjos spieleverlag)

Glastonbury
Glastonbury
Indigo
Bij Indigo proberen de spelers de meest waardevolle edelstenen te verzamelen. Daarvoor leggen ze wegen aan, waarop ze de edelstenen naar de uitgangen aan de rand van het speelveld bewegen. Deze uitgangen zijn alleen van hen of ze delen ze met een andere speler. In het 2e geval heeft de andere speler ook geluk, hij wordt ook met een edelsteen beloond!
(2-4 spelers, leeftijd 8+, 25minuten, Ravensburger)

Indigo
Indigo

April 2014

Lancaster
In dit spel verplaatsen spelers zich naar het jaar 1413. De nieuwe koning van Engeland – Henry V van Lancaster – heeft grootse plannen: de vereniging van Engeland en het veroveren van de Franse kroon! Iedere speler geeft leiding aan zijn eigen adellijke familie, en probeert zo veel mogelijk aanzien en macht te vergaren.
(2-5 spelers, leeftijd 10+, 60-90 minuten, Queen Games)

Lancaster
Lancaster

Februari 2014

Primordial Soup & Primordial Soup Freshly spiced
Primordial Soup: De spelers zijn Amoebes die zo lang mogelijk proberen te leven door enerzijds genoeg voedsel te hebben en anderzijds ons aan te passen (muteren) om te overleven.
(2-6 spelers, leeftijd 12+, 120 minuten, Z-MANgames)

Primordial soup
Primordial Soup

Januari 2014

Moddervarkens
Wie als eerste al zijn varkens met modder heeft besmeurd wint het spel, opgelet voor je tegenstanders die het varkentje wel eens zouden wassen.
(2-4 spelers, leeftijd 7+, 10 minuten, White Goblin Games)

moddervarkens-1
Moddervarkens
De Koningsburcht
Elke speler kruipt in de huid van een bouwheer. Versterkt door 8 manschappen probeer je de ontwikkeling van een majestueuse burcht te beïnvloeden. Bouwprojecten vereisen grondstoffen en leveren punten op. Profiteer optimaal van de eigenschappen van jouw manschappen en verkrijg eeuwige roem.
(2-4 spelers, leeftijd 10+, 60 minuten, The Game Master)

De koningsburcht
De Koningsburcht
Advertentie
%d bloggers liken dit: